Impressum

apo-rotģ is een merkteken van de apotheek in Rothenbaum

Adres

apo-rot Versandapotheke
Postfach 57 05 48
22774 Hamburg
Apotheek Apotheke am Rothenbaum Birgit Dumke e.K.
Straat Rothenbaumchaussee 76
Telefoon +49 40 533089-0
Fax +49 40 533089-139
E-mail info@apo-rot.nl
Postcode 20148 Hamburg
Eigenaar Birgit Dumke
Beroep Apotheek voor algemene geneesmiddelen, apotheek voor voedingsadvies
Goedkeuring verworven in Hamburg
Kamer lidmaatschap Apothekers Hamburg
Supervisors Behörde für Gesundheit und Verbraucherschutz
Professionele code Professionele code Kamer HH
Handelsregisternummer HRA101086 Amtsgericht Hamburg
Fiscaal identificatienummer DE 225237237
BIG-register-Nr. 59916835917
Bedrijfsleiding verzending Christian Strauch
Paginas opgesteld door SavIT GmbH
Kontakt zum Beauftragten fŁr Medizinproduktesicherheit medizinproduktesicherheit@apo-rot.de

Wettelijke vermeldingen

Aansprakelijkheid voor de inhoud

De informatie op deze website dient enkel als algemene informatie en is niet bindend. De informatie wordt zorgvuldig opgesteld, maar fouten kunnen niet uitgesloten worden. Het gebruik van deze website is daardoor op eigen verantwoordelijkheid van de gebruiker. apo-rot neemt geen verantwoordelijk op zich voor schaden die eventueel voortvloeit uit het gebruik van de inhoud van deze website.

De informatie op de website kan in geen geval een professionele, medische behandeling en farmaceutisch advies door een arts of apotheek vervangen. De informatie op deze website mag niet en kan niet worden gebruikt door behandelmethoden voor het creŽren van zelf-diagnoses of voor de selectie en toepassing. De apo-rot adviseert een arts te raadplegen of contact opnemen met een van onze apothekers en aanvaardt bovendien geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik van geneesmiddelen door de klant.

Aansprakelijkheid voor links naar andere websites

Op de website bevinden zich links naar andere internetpaginas. apo-rot geeft aan dat het geen invloed heeft op de inhoud van de gelinkte paginas en weet niet of exploitanten voldoen aan alle wet- en regelgeving en in het bijzonder de regels inzake gegevensbescherming.

apo-rot is als aanbieder verantwoordelijk voor eigen inhoud, zoals hierboven vermeld. Hiervan moet de inhoud op gelinkte, externe websites onderscheiden worden. Het kan geen aansprakelijkheid voor de actualiteit, correctheid, volledigheid of kwaliteit van de verstrekte informatie op zich nemen. Om deze reden doet apo-rot afstand van alle inhoud van de gelinkte paginas. Hiervoor is de respectievelijke aanbieder verantwoordelijk.

Privacybeleid van apo-rot

Tips voor ODR-toegang van de Europese Unie

Informatie over Online Dispute Resolution: De Europese Commissie zal in het eerste kwartaal van 2016 een internet platform voor online geschillenbeslechting (zogenaamde "ODR-platform") beschikbaar maken. http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Informatie volgende de Consumer Dispute Settlement Act (VSBG): de Apotheke am Rothenbaum Birgit Dumke e.K. neemt niet deel aan geschillenbeschlechtingsprocedures voor arbitragecommissies voor consumenten.