welchen_banner_anzeigen = ""
welchen_banner_anzeigen = ""

Impressum

Apotheke Zur Rose

Inhaber Ulrich Nachtsheim
Thüringer Straße 29
06112 Halle (Saale)

Servicenummer klantenservice:
00800 - 80 80 70 70*

E-mailadressen:
service@apo-rot-international.com

BTW-nummer van de omzetbelasting overeenkomstig § 27a Wet op de omzetbelasting: DE168009652 Verantwoordelijk belastingkantoor: Fiscale kantoorruimte

Platform van de Europese Commissie voor online geschillenbeslechting: https://ec.europa.eu/consumers/odr

We zijn niet verplicht noch bereid deel te nemen aan een procedure betreffende een geschillenbeslechting voor een arbitragecommissie voor consumentenzaken.

Verantwoordelijke persoon in de zin van § 55 Abs.2 RStV:
Ulrich Nachtsheim, Thüringer Straße 29, 06112 Halle (Saale)

Verantwoordelijke toezichthoudende autoriteit:
Landesverwaltungsamt Sachsen-Anhalt
Referat Gesundheitswesen, Pharmazie
Ernst-Kamieth-Straße 2
06112 Halle (Saale)
DEUTSCHLAND

Juridische functie:
Apotheker, titel toegekend in Duitsland
Apotheken voorschriften: http://www.gesetze-im-internet.de/apobetro_1987/

Verantwoordelijke apotheekkamer:
Apothekerkammer Sachsen-Anhalt
Doctor-Eisenbart-Ring 2
39120 Magdeburg
DEUTSCHLAND

Professionele code voor apothekers: https://www.ak-sa.de/service/materialien-und-vorlagen/dokument.html?idfile=4ee4b060-d5a4-7d61-b9c9-581b02834612

Apotheken wet: http://www.gesetze-im-internet.de/apog/

Neem voor vragen, suggesties of opmerkingen over gegevensbescherming contact op met onze verantwoordelijke voor gegevensbescherming:

Frank Hillmer
Externe functionaris voor gegevensbescherming
Samenwerkingspartner van TÜV SÜD Sec-IT GmbH
Telefoon: +49 341 308246780
E-mail: frank.hillmer@partner.tuev-sued.de

SIKKER Datenschutz & Compliance
Emilienstr. 15
04107 Leipzig
Deutschland

Juridische informatie

Aansprakelijkheid voor de inhoud

De informatie op deze website is alleen voor algemene informatie en is niet bindend. Deze wordt zorgvuldig voorbereid, maar het optreden van fouten kan niet volledig worden uitgesloten. Het gebruik van deze website is daarom op eigen risico van de gebruiker. apo-rot international - een shop van Apotheke Zur Rose aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van de inhoud van deze website.


In het bijzonder kan deze informatie in geen geval professionele medische behandeling en farmaceutische beraadslagingen door een arts of apotheker vervangen. De informatie op deze website kan en mag niet worden gebruikt om zelfdiagnoses te stellen of om behandelmethoden te kiezen en toe te passen. De apo-rot international - een shop van Apotheke Zur Rose adviseert een arts te raadplegen of contact op te nemen met één van onze apothekers en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het gebruik van medicijnen door de klant.


Aansprakelijkheid voor links naar andere websites

Op deze website staan links naar andere sites op internet. apo-rot international - een shop van Apotheke Zur Rose wijst erop dat deze geen invloed heeft op de inhoud van de gelinkte sites en ook niet op de vraag of hun operatoren voldoen aan alle wettelijke vereisten en met name de respectievelijke gegevensbeschermingsvoorschriften.

apo-rot international - een shop van Apotheke Zur Rose is als aanbieder van eigen inhoud, zoals hierboven aangegeven, beperkt verantwoordelijk. Dit moet worden onderscheiden van de inhoud die beschikbaar is op gekoppelde, externe websites. Er is geen aansprakelijkheid voor de actualiteit, juistheid, volledigheid of kwaliteit van de informatie die daar wordt verstrekt. Om deze reden distantieert apo-rot international - een shop van Apotheke Zur Rose zich nadrukkelijk van alle inhoud van gelinkte sites. Hiervoor is uitsluitend de betreffende aanbieder aansprakelijk.


Privacyverklaring van apo-rot international - een shop van Apotheke Zur Rose


Informatie over organen voor geschillenbeslechting

Informatie over de online geschillenoplossing van de EU: De Europese Commissie heeft een internetplatform ter beschikking gesteld voor de buitengerechtelijke beslechting van geschillen die voortvloeien uit onlineaankoop- en servicecontracten. Dit OS-platform is beschikbaar op de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

We zijn niet verplicht noch bereid deel te nemen aan een procedure betreffende een geschillenbeslechting voor een arbitragecommissie voor consumentenzaken.

* Gratis. Landerspecifieke kosten kunnen van toepassing zijn