Over ons

apo-rot toont profiel
Het concept: Apotheektraditie met innovatiekracht

Uw gezondheid staat aan de basis van alles wat wij doen. Immers: de gezondheid is ons kostbaarste bezit. Wij zijn van mening dat de gezondheid geen privilege kan zijn. En daar staan wij garant voor - met ons business concept.
Ons concept is gebaseerd op drie componenten: de apothekerstraditie, innovatie en onze medewerkers. Het basisconcept is succesvol met vakbekwaam personeel, de service en kwaliteit van een plaatselijke traditionele apotheek te combineren met een online shop.
Wat dit voor u betekent? Bewezen apotheekkwaliteit zonder apotheekprijzen. Immers: deze combinatie resulteert in voordelen, die wij in de vorm van langdurige gunstige prijzen bij een bewezen kwaliteit aan u doorberekenen. Daarmee creŽren we de voorwaarden, waarmee u kunt werken aan uw gezondheid.

Onze service aan u
Een enorm assortiment met een sterke prijs-kwaliteitsverhouding

Met meer dan 400.000 artikelen op het gebied van geneesmiddelen, medische hulpmiddelen, homeopathie, cosmetica evenals persoonlijke verzorging en dierbenodigdheden bieden wij u een enorme keuze aan producten.
Om voor u ook alles klaar voor levering te hebben, slaan wij vele populaire producten op in ons distributiecentrum in Hamburg-Bahrenfeld. En is een favoriet geneesmiddel niet op voorraad, dan bestellen wij dit graag voor u.
Bij ons kunt u nagenoeg tussen alle fabrikanten kiezen. En u kunt er zeker van zijn: alle producten zijn van bekende fabrikanten, van bijsluiters voorzien en origineel verpakt. Het beste van alles is: de prijzen voor ons gehele receptvrije assortiment liggen constant tot 55 procent onder de verkoopprijzen van een apotheek.

Veiligheid en kwaliteit staan bij ons op de voorgrond

Uw gezondheid staat aan de basis van alles wat wij doen. Dat is de reden waarom wij uw bestellingen in een meerbaanssysteem controleren, zonodig in overleg met u. Pas na een controle door ons farmaceutisch personeel op volledigheid en mogelijke interacties worden uw bestellingen voor verzending vrijgegeven.
Dat u bij ons aan de veilige kant staat, wordt tevens bewezen door het door het Duitse Ministerie van Volksgezondheid ingevoerde DIMDI-zegel, dat u op de homepage vindt. Het kenmerkt de veilige of betrouwbare postorderapotheken en zorgt voor meer bescherming van de consument.

apo-rot producten
exclusief voor u gangbare eigen producten van de apotheek

Wij ontwikkelen onze eigen producten, die bewijzen dat kwaliteit van de apotheek niet duur hoeft te zijn. Of het nu verzorgingsproducten zijn voor contactlenzen, receptvrije pijnstillers of een verzorgende handcrŤme - met onze eigen merken en huismerken bieden wij u de hoogste kwaliteit voor een goede apo-rot prijs.