welchen_banner_anzeigen = ""
welchen_banner_anzeigen = ""

Over ons

apo-rot international Ė een shop van Apotheke Zur Rose

We bieden u een omvangrijk gamma van originele, vrij verkoopbare geneesmiddelen en medicijnen, homeopathische alsook plantaardige geneesmiddelen en alternatieve medicijnen. Bovendien vindt u bij ons ook een omvangrijk gamma rond cosmetica en lichaamsverzorging van verschillende producenten.

We zorgen er op betrouwbare wijze voor dat de gewenste producten snel en discreet bij u thuis geleverd worden.

Bij apo-rot international Ė een shop van Apotheke Zur Rose nemen de apothekers als ook het voltallige farmaceutische personeel de tijd voor uw gezondheid. Elke ingaande bestelling wordt zorgvuldige gecontroleerd voor ze verstuurd wordt. Daarbij staat de online apotheek onder de leiding van de vooraanstaande apotheker mevrouw Grimm een team van ervaren medewerkers ter beschikking. Zij hebben vele jaren beroepservaring en grote kennis in farmaceutica opgedaan. Als online apotheek bieden we u uiteraard lage, klantvriendelijke prijzen en versturen we medicijnen waarvoor u geen voorschrift nodig hebt, zo snel mogelijk met de post.†

Bij apo-rot international Ė een shop van Apotheke Zur Rose kunt u erop vertrouwen dat u uitsluitend originele producten van de betreffende producenten ontvangt. Apotheke zur Rose houdt zich als toegelaten en door de instanties gecontroleerde openbare en verzendingsapotheek streng aan de wettelijk bepaalde en gecontroleerde aankoopwegen en levert zo, net zoals elke andere toegelaten apotheek in Duitsland, een bijdrage tot de veiligheid van medicijnen.